Kristal Plaket Nedir, Fiyatlar?

Kişi ya da kurumları yaptıkları işinde veya organizasyonlarında ödüllendirmek için verilen bir ödül çeşididir. En geleneksel bilinen plaketler kadife kutu içindeki metal plaketlerdir. Ancak zaman içinde plaket ödülleri de modernize edilerek kristal plaket halini almıştır.

Şimdi kristal plaket nedir diye düşünenler olabilir. Bu soruya açıklık getirmek adına kristal plaket cam malzemeden tasarlanıp makine yardımı şekillendikten sonra üzerine el işçiliği ile şekil ve desen verilen üründür diyebiliriz. Fakat günümüzde artık ucuz maliyet yansıtmak adına çeşitli malzemelerde ve çeşitte kristal plaket üretilmektedir.

Cam ve benzeri ürünlerden tasarlanarak yapılan kristal plaket modelleri üzerine UV baskı ve ya lazer tekniği ile istenilen logolar ve yazılar yazdırılabilmektedir.

Kristal Plaket Fiyatları?

Plaket denildiği zaman akla ilk gelen her zaman isme özel ve ya belirli bir firma adına verilen ödüldür. Bu ifade doğru bir tanım diyebiliriz. Bu amaçla verilen ödüller kişi ya da kurumu motive etmek adına başarısını taçlandırmak ve takdir ettiğini kanıtlamak için verilmektedir. Son dönemlerde camdan yapılan kristal plaketler ve modelleri gösterişli ve daha dikkat çekici olduğu için daha çok tercih edilmektedir.

Bu cam modellerden yapılan kristal plaket tasarımları şık duruşları açısından sıklıkla tercih edilenler arasında yer alır. Camdan yapılan plaket, istenilen ebat ve şekillerde tasarlanabilmektedir. İsteğe göre yuvarlak, oval, kare ve ya dikdörtgen olarak üretilebilmektedir. Hatta talep edilir ise yıldız, elmas şekli gibi özel kesimli formlarda da yapılabilmektedir.  Kristal plaket olarak adlandırılan camdan yapılma plaket modelleri plaket ürün çeşitleri arasında en çok beğenilenlerin başında gelmektedir.

Çok talep edilen ürünlerin önceliğini çeken kristal plaketler özel kesim ve işçilik gerektiren özel tasarımlar olduğu için maliyetleri diğerlerine göre daha yüksek olabilmektedir. Ancak maliyeti düşürmek adına farklı malzeme kullanılması fiyat üzerinde değişkenlik oluşturmaktadır. Bu durumda kristal plaket fiyatları üzerinde standart bir fiyatın olmadığı anlamına gelmektedir.

Sipariş vermek isteyen müşterilerin aklında ne tarz bir model var ise model tasarlayan yetkililerimiz ile iletişime geçerek hayal ettiği modeli anlatması yeterli olacaktır. Sonrası siparişinizi alan plaket tasarlayıcıların işidir.

 

Paylaş:

Diğer Paylaşımlar