Magnet Promosyon Ürünleri

Marka tanıtımı yaparken çeşitli yöntemlere başvurulur. Promosyon dağıtmak bunlardan bir tanesidir. Promosyon ürünlerde baskı yöntemi kullanılır. Promosyon seçerken kullanışlı ve el altında olan eşyalar olmasına dikkat etmek gerekir. Eşantiyon olarak dağıtılır. Bazen mesleğe uygun promosyon ürünler tercih edilirken bazen de sık kullanılan ve her mesleğe hitap eden promosyon ürünler var. Kalem, magnet bunlardan bir tanesidir. Magnet promosyon ürünleri birçok yere yapışması özelliği ve göz önünde bulunması ile dikkat çeken promosyon ürünleri arasında yer alıyor.

Belirli bir strateji yöntemi olan promosyon ürünleri çoğu zaman firmanın kendini tanıtması, adını duyurmak, hatırlatmak ve unutturmamak için dağıtılır. Bizim halkımız promosyon, eşantiyon ürünlerini sever. Magnetli promosyon ürünleri arasında soda açacakları, açacaklar, resimler, kartvizit en ilgi çeken magnetli promosyonlar arasında.

Magnetli Promosyon

Mıknatıslı olup, dolaplarda, mıknatısı tutacak zeminlerin üzerinde mutlaka bir promosyon ürün ile karşı karşıya gelmişinizdir. Genelde buzdolabı üzerinde yer alan magnetli promosyon ürünleri polyester magnet, metal magnet, plastik magnet, açacak magnet, ahşap magnet olarak çeşitleri bulunuyor. belki denk gelmişsinizdir. Su satıcıları, halı yıkamacılar, kapıya servis eden firmalar kendi isimlerinin yer aldığı görseller ile zenginleştirilmiş, üzerinde adres, logo, firma adı, telefon ve fax numarası gibi bilgilerin yer aldığı magnetleri kapıya yapıştırır. Burada reklam yaparak gerekli olduğunda aranması sağlanır. Eskiden telefon rehberi ve ajandalar adres kaydederken şimdi yerini bu magnetler aldı.

Paylaş:

Diğer Paylaşımlar