Promosyon İmalatçıları, İstanbul Promosyon İmalatçıları

Promosyon, kişi ve ya firmaların isimlerini duyurmak, daha çok kişiye ulaşabilmek için adlarının ya da logolarının olduğu ürünleri hediye amaçlı dağıtmaları demektir. Özet olarak logolu ve isim baskılı promosyon ürünleri kişi ve ya şirketin reklamıdır. Tüm promosyon ürünleri ücretsiz dağıtılır bu sayede hem daha çok kişiye ulaşılır hem de dağıtılan ürünler insanların ellerinde uzun süreli kaldığı için daha akılda kalıcıdır.

Kişi yada firmalar adına özel tasarlanması ve hazırlanması gereken promosyon ürün çeşitleri bir çok kalem sayısından oluşur. Bu sebeple promosyon işleri talep edilen siparişe göre hazırlanıp teslim edilir. Bu gibi işler ile uğraşan promosyon imalatçıları işinde uzmanlaşmış sizi doğru yönlendirebilenlerdir.

İstanbul Promosyon İmalatçıları

Geçtiğimiz yıllarda yapılan araştırmalarda dağıtılan promosyon ürünü tv ve ya radyo gibi medya araçlarında yapılan reklamlardan daha çok kitleye ulaşıp akılda kalabilmektedir. Kişilerin elinde bulunan promosyon hediyesi ne kadar kullanışlı bir ürün çeşidi ise kişiler ellerinde o ürünü daha çok süre tutmaktadır.

Bu kriteri düşünen İstanbul promosyon imalatçıları yapılan işin çeşidine ve ürün seçiminin ne olabileceğine karşı size yardımcı olmaktadır. Promosyon ürünleri almak istediğiniz İstanbul promosyon imalatçısı sizi anlayabilmeli ve sizi doğru yönlendirip sizin çıkarınızı düşünmelidir. Ayrıca sizin siparişinizi en kısa sürede teslim edip sizi oyalamamalıdır.

Ürün yelpazesinin geniş olması size önerdiği promosyonun kullanışlı olmasına dikkat etmelidir. Sonuçta dağıtılacak olan promosyon ürünleri sizi temsil edecek sizin reklamınızı yapacaktır.

Promosyon Ürünleri Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Promosyon ürün tercihi yaparken ilk önce ne hedeflediğinizi kitleyi düşünmelisiniz. Ürün tercihi o kitleye hitap edebilmelidir. Seçilecek ürünün kalitesi sizi ve firmanızı yansıtacağı için kaliteli olmalıdır. Kalitesiz ve kullanışsız olan promosyon ürünleri size olumsuz dönüş sağlar. Seçtiğiniz ürün sizin yaptığınız iş ile alakalı olmalıdır. Yani teknoloji ile uğraşan bir firma tekstil ürünü değil teknolojik olan usb bellek ya da powerbank gibi seçimler yapmalıdır.

Dağıtılacak promosyon hediyesi müşterilerin işine ne kadar yarayıp yaramadığı değerlendirilmelidir. Ayrıca promosyon ürün adedi seçilirken çok olsun diye ucuzu yaptırmaktan kaçınılmalıdır. Size yetecek kadar olan sayı belirlenmeli ve kişide kalıcılık süresi düşünülerek kaliteli olan ürün yaptırılmalıdır.

Paylaş:

Diğer Paylaşımlar